Synaptolepis kirkii "Uvuma-omhlope"

Keskustelua muille alueille sopimattomista kasveista ja yhdisteistä.
User avatar
lp420
Karvakuono
Posts: 26
Joined: Sun 20 Sep 2015, 00:14

Synaptolepis kirkii "Uvuma-omhlope"

Post by lp420 »

Moi!

Jälleen kokeilussa aivan uudenlaista yrttiä mistä ei topiccia täältä ainakaan löydy eikä missään muuallakaan suomenkielistä tietoa kokemuksista/annostuksista tai käyttötavoista.

Kyseessä siis pitäisi olla lääkeyrtti, kuten edellinenkin minkä vaikutuksia täällä kyselin. Mainostetaan ulkomaan kaupoissa ja foorumeilla jälleen shamaani hommilla, valveunilla, visioilla ja enneunilla yms. Lääketieteellisesti todettu ainakin tutkimusten mukaan korjaavan tai jopa lisäävän uusien hermosolujen tuotantoa.

Tässä copypastena suomennettu teksti:

Uvuma-Omhlope jauhettu juuri (Synaptolepis kirkii)

Pieni pensas Etelä-Afrikasta joka tuottaa suuria valkoisia juuria joiden sisus on puhtaan valkoista. Parantajat ovat käyttäneet juuria visioiden ja valveunien saavuttamiseksi. Moderni lääketiede on osoittanut juuren pitävän sisällään uniikkeja diterpenoideja joilla on neurotrooppisia vaikutuksia. Tutkimuksissa on saatu viitteitä siitä että juuren käyttö voi korjata tai jopa lisätä uusien hermosolujen tuotantoa. Juuren on myös raportoitu lisäävän unia ja lisäävän unen levollisuutta. Pienet annokset riittävät tämän kasvin kanssa normaalisti n. 300mg tai 1/8 teelusikkaa. Juuri voidaan sekoittaa nesteeseen tai muihin ruokiin. Jotkut ihmiset ovat raportoineet yleisen mielen kirkastumisesta ja mielialan noususta yrtin jatkuvan käytön seurauksena. Suuret annokset voivat aiheuttaa pahoinvointia ja sitä on perinteisesti käytetty isoina annoksina oksennuksen aiheuttavan vaikutuksen takia. Pienemmillä annoksilla ei ole raportoitu pahoinvointia.

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Todella mielenkiintoiselta. Ihan siis vaikka ei akuuttia vaikutusta olisikaan niin jos pitkällä käytöllä mieli kirkastuu, ajatustenjuoksu vilkastuu, järki alkaa juosta paremmin ja unetkin levollisempia. Lääkkeenä taas varmasti huomattavasti parempi esimerkiksi paniikkihäiriöön, vieroitusoireisiin yms kun jotkut lekureiden tuputtamat synteettiset zombieksi tekevät SSRI-napit... Itse juuri kärsin paniikkihäiriöstä, välillä dänkin polttelun jälkeen aikamoisesta korkealentoisuudesta ja pientä todellisuudentajun hämärtymistäkin toisinaan, levottomuutta, stressiä ja sitten vielä opiaattien kitkuista johtuvia univaikeuksia. Haen nyt apua näihin vaivoihin ihan luonnon omista tuotteista, jotka ennenkin todettu parhaiksi lääkkeiksi, synteettiset kun taas todettu monet kerrat täydeksi rahastukseksi sivuoireineen.

Kokeiltu on monenlaista yrttiä. Tähän mennessä parhaiten on auttanut Gotu Kola. Mitenköhän voiko tätä sen kanssa miksailla? Yrtti-asiantuntijoita onko täällä?

Kellään kokemusta moisesta yrtistä? Jos on oletteko havainnut minkälaisia vaikutuksia tällä? Ja onkohan yllämainittu pelkkää myyntipuhetta vai voisiko moinen yrtti tai sen juuri tarkemmin oikeasti lisätä hermosolujen tuotantua tai korjata niitä? Ovatko muut saaneet tästä apua tai jos eivät niin mitkä yrtit/luonnontuotteet teitä ovat auttaneet levottomuuteen yms?

-lp
"Onko kuvittelu totuutta oikeaa, vai totuus onttoa kuvitelmaa?" :shock: :shock: :shock:
User avatar
^Gangsteri^
Apteekki
Posts: 335
Joined: Thu 13 Oct 2005, 18:09
Location: *South-Memphis*

Re: Synaptolepis kirkii "Uvuma-omhlope"

Post by ^Gangsteri^ »

Vasta tilasin Harmalaa, päivänsineä ja oopiumiunikkoa, mikä on lähtenyt ihmeenkin hyvin kasvamaan.
Oikeasta paikasta kun ostaa, eikä tietenkään kannata millään lähimarketin unikoilla edes yrittää, mutta kiinnostaisi tietää,
millaisia vaikutuksia Gotu Kola tuotti? Kun sanoit et tähän mennessä parhaiten toimiva noihin vaivoihin.

Itse kun olen jättänyt kemikaalit taakseni, olen alkanut jälleen myös kiinnostumaan luonnonlääkkeistä.
Nuo SSRI-zombi jutut kannattaa jättää kirjottamatta, koska ei niistä kaikki zombiksi tule, usko pois.

Nyt on uutettu harmalat valmiiksi, ja vois alkaa uuttamaan päivänsinen kylkeen.
Yhdistämällä ne kaksi, voisi tulla rauhallisen mielenkiintoinen ja mukava ilta.
Päivänsinestä yksinään on kokemusta. Mielialaan ennen ssri:tä otin mäkikuismaa (St. Johns Wort), ja olo tuntui pirun hyvältä.
Mutsi ne oli ostanut mulle ja sano et alappa syömään noita :) Hehh.. Mut sit loppui niiden syöminen kun media pukkas kaikenlaista
paskaa, et muka sperman laatu heikkenee ihan hulluna yms täyttä skeidaa, mitä nyt olen vanhempana tutkinut sitä.

Mut joo, cipran voisin mielelläni vaihtaa takaisin mäkikuismaan... Oliko siinä muuten jtn mao-juttujakin hmm... en muista.
Lesson number one: Don't underestimate the other guy's greed!
Lesson number two: Don't get high on your own supply.
User avatar
dpi
Psykonautti
Posts: 135
Joined: Sat 10 Mar 2018, 23:54

Re: Synaptolepis kirkii "Uvuma-omhlope"

Post by dpi »

Lojunut pitkään kaapissa tätä kyseistä yrttiä. Testaaminen taisi jäädä siihen että maistuu melkoisen pahalta.

Kanna sen sijaan ollut yksi aivan loistavia laillisia yrttejä
Kanna-uutteet (täysi-spektriset) toimineet kuin pieni annos opiaattia ja ”mielialalääkettä” (mielialalääkkeellä nyt tarkoitan sekä symbolisesti mieltä ylentävää substanssia, tai esim. Mäkikuismakin toimii mielestäni toisinaan hyvänä sosiaalisten ahdistusten poistajana/mielenlaadun parantajana.

Paljon tullut kokeiltua erilaisia näitä..

Tämä otsikonmukainen yrtti ei toistaiseksi ole tehnyt vaikutusta.
Keep It Unreal.

tRip -&| = dpi