Insomin (Nitratsepaami)

Keskustelua opiaateista, opioideista, bentsodiatsepiineista ja muista sedatiiveista, sekä niiden turvallisesta käytöstä.
Petri6
OD
Posts: 1350
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Petri6 » Sat 09 Apr 2016, 05:41

Suboxoneprinssi wrote: alpratsolaamia *****
bromatsepaamia ***
diatsepaamia ***
diclatsepaamia ****
etizolamia ****
fenatsepaamia ****
flubromazepaamia ***
flubromazolaamia *
flunitratsepaamia *****
fluratsepaamia ***
flutatsolaamia **
flutoprazepaamia ****
klonatsepaamia ****
klonatsolaamia ****
klooridiatsepoksidia *
loratsepaamia ****
lormetatsepaamia *****
midatsolaamia *****
nifoxipaamia ****
nitratsepaamia ****
oksatsepaamia **
pyratsolaamia *
tematsepaamia ***

Jos on hirveen vaivan takana niin ei välttis kantsi metsästää, tuo on vähän stydimpi Insomin, eikä tarjoa juuri mitään mitä et Insominillakin saavuta. Mut jos jossain näkyy niin testikää ihmeessä, kuitenkin harvinainen, 'eksoottinen/legendaarinen', ja ennen kaikkea selkeä ykkönen kahdestakymmenestäkahdesta kokeilemastani bentsosta.

Don't believe all the hype - bentso se vaan on, tosin selkeästi vahvempi kuin muut.
Nyt menee hieman off topikiksi, mutta ihan kunnioitettava lista, itselläni on vain kaikki Suomessa kaupan olevat (klobatsaamia eli Frisiumia lukuunottamatta, joka näytti sinunkin listaltasi puuttuvan) toinen, joka näyttäisi puuttuvan on triatsolaami eli lähes legendaarinen Halcion, joka ilman kokkeliakin on todellista zombipölyä, ainut bentso, josta (vieläpä suurin piirtein oikein käytettynä) on tullut blackout ja sekoilua. Mutta varsinainen asiani koskee flobromatsepaamia ja flubromatsololaamia, miksi -paami sai kolme tähteä ja -laami vain yhden? Olen itse ollut ymmärtäväni, että asia olisi usein toisinpäin ja sikäli kun jollakin bentsolla (kuten totesitkin) viihdekäyttöarvoa on, olisi se näistä kahdesta juuri -laami?
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun

Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Suboxoneprinssi » Sat 09 Apr 2016, 15:25

Petri6 wrote:Nyt menee hieman off topikiksi, mutta ihan kunnioitettava lista, itselläni on vain kaikki Suomessa kaupan olevat (klobatsaamia eli Frisiumia lukuunottamatta, joka näytti sinunkin listaltasi puuttuvan) toinen, joka näyttäisi puuttuvan on triatsolaami eli lähes legendaarinen Halcion, joka ilman kokkeliakin on todellista zombipölyä, ainut bentso, josta (vieläpä suurin piirtein oikein käytettynä) on tullut blackout ja sekoilua. Mutta varsinainen asiani koskee flobromatsepaamia ja flubromatsololaamia, miksi -paami sai kolme tähteä ja -laami vain yhden? Olen itse ollut ymmärtäväni, että asia olisi usein toisinpäin ja sikäli kun jollakin bentsolla (kuten totesitkin) viihdekäyttöarvoa on, olisi se näistä kahdesta juuri -laami?
Aivan saatanallinen aine, liian vaikea käyttää. Ekana päivänä toimii pitkään mut hyvän doussin ja 3 päivän putka-blackoutin ero on hiuksenhieno. Lisäksi tole tuntuu nousevan siten, et kolmantena päivänä vedetään useita milligrammoja, ku alussa 0,5mg pisti ihan tutkalle.

Liian potentti, arvaamaton, paradoksaalisia vaikutuksia, amnesiaa. Xanor/Rohypnol/Halcion potenssiin kymmenen.

User avatar
Blackened
Apteekki
Posts: 329
Joined: Sat 07 Jun 2014, 17:36
Location: Planet Earth

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Blackened » Sat 09 Apr 2016, 18:32

Suboxoneprinssi wrote:Aivan saatanallinen aine, liian vaikea käyttää. Ekana päivänä toimii pitkään mut hyvän doussin ja 3 päivän putka-blackoutin ero on hiuksenhieno. Lisäksi tole tuntuu nousevan siten, et kolmantena päivänä vedetään useita milligrammoja, ku alussa 0,5mg pisti ihan tutkalle.

Liian potentti, arvaamaton, paradoksaalisia vaikutuksia, amnesiaa. Xanor/Rohypnol/Halcion potenssiin kymmenen.
Komppaan, aivan liian potenttia mihinkään käyttöön. ESIMERKKI: Muistat (sitten joskus) että piti ottaa vähän unilääkkeeksi, mutta nyt sinulla on kämppä täynnä tavaraa ja tili nollilla, ja puhelimessa viestejä jossa ihmetellään et "Hei mikä sulla on, ootko kunnossa". Itsellä muistikuvana että piti ottaa se pieni määrä unilääkkeeksi. Oho, siitä on kuusi päivää... Shit...

Toimii hitaasti, salakavalasti ja päiviä. Eli olet aivan tutkalla, mutta luulet että olet selvä, sitten otat (taas) lisää. Lukemattomia tapauksia sinivalossa ja Redditissä kun jengi on hankkinut itsensä linnaan, avioeron, potkut töistä, autoja lunastukseen, itsetuhoisuutta, aggressiivisuutta, pahoinpitelyitä, välit poikki ystäviin/sukuun jne. jne. Kuin ekat xanorikännit potenssiin 100.

Oma pohjanoteeraus flubron kanssa oli se, että olin käynyt ostamassa värkit ja hankkinut herskaa. Siihen asti ilman huumeita ja neulaa yli 7 vuotta. Flubro siis kusi huumeettoman ja ennen kaikkea piikittömän elämäni. Ei mitään muistikuvia että olin mitään käynyt ostamassa. Öyskäsin herskasta ja makasin muistaakseni koko viikonlopun vessan lattialla kylkiasennossa tajunnan/tajuttomuuden rajamailla ja laattasin välillä. Flubroa oli mennyt (muistaakseni) 20mg/20ml pipettipullosta muistaakseni puolet. Loput herskat ja flubrot kaadoin viemäriin ja koin niin maan perkeleelliset morkkikset. Edit: siis en siitä että kaadoin pois, vaan koko jutusta.


Tässä minun syyni kompata prinssin kokemusta flubrolaamista. Läheskään yhtä pahan blackoutin sain kun nuorempana söin yhden elokuvan aikana 50mg klonatsepaamia ja 25mg alpratsolaamia mäyräkoiran kera, ja tietysti hieman buprenorfiinia. AIVAN HELVETIN TYHMÄÄ JA OIKEASTI HENGENVAARALLISTA!. Sitten leffan jälkeen olin mennyt kotiin nukkumaan. Heräsin koulun aulasta naamaltani ja huusin ja huidoin ihmiset pois ympäriltäni, kuulemma syytin että olivat käyneet päälle, kun vahtimestari ihmetteli mitä tapahtuu.. Seuraavaksi heräsin terkkarin vessasta toisessa kädessä muki ja toisessa elin, yritin, mutta virtsaa oli lopulta kaikkialla muualla paitsi kupissa. Muistan nauraneeni, miten nyt kävelevä kuollut vaan voi nauraa. Sovittiin että koitetaan kolmen päivän päästä uudestaan kun saattaisin jo pysyä pystyssä ja hereillä omin avuin. Viimeinen muistikuva kun heräsin omassa sängyssäni, ja mutsi tuli juttelemaan että mitäs tässä nyt on käynyt, että hänet oli soitettu kesken työpäivän hakemaannpoika kotiin koska on liian sekaisin huolehtimaan itsestään. En muista mitä mongersin, mutta tuon tapauksen jälkeen jouduin silloisen kriminaalihuoltolaitoksen avokuntoutukseen, jotta saan pitää opiskelupaikkani. Eli pari tapaamista päihdeterapeutilla joka viikko ja seulat viikoittain.

Tarkoitus ei ole leveillä, vaan tuoda esille flubromatsolaamin vaarallisuus vertaamalla sitä järjettömin määriin näitä perusbentsoja. Kyse on siis todella vahvasta tavarasta. Ja aivan yhtä vaarallista ja tyhmää on ylipäätään bentsojen käyttäminen tuollaisilla annoksilla!

PS. Olispa Inkkareita, tai oikeastaan mieluummin "eunukkeja" eli 10mg Eunoctineja. Taidan pyytää lääkäriä vaihtamaan pamit Inkkareihin, kunhan tämä 400kpl respa loppuu.
Cogito, ergo sum

Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Suboxoneprinssi » Sat 09 Apr 2016, 19:31

Joo, en ehkä itse tarpeeks painottanu tota, kelasin vaan et 1 tähti ja noi perustelut riittää.

Mut joo, monet muut tutkaribentsot, mm. clonazolam, on asiallisia - mut toi flubromazolam on sellasta shittiä että ennemmin tai myöhemmin tulee blackout ja heräät tyyliin putkasta tai jostain muusta skenaariosta mitä Blackened yllä kuvaili. Itselläni tuli ekalla kerralla hirveä blackout, joka ei ollut taloudellisesti tai ihmissuhteita ajatellen halpa reissu. Seuraavat kokeilut oli vähemmän traagisia, mut oli sit kuitenkin joko liikaa sekoilua, tai sitten ihan yhtä tyhjän kanssa tuon kuvailemani toleranssin vuoksi. En oo IKINÄ minkään bentson kohdalla huomannut, että tuolla tavalla nousis tolet. Eksponentiaalisesti.

Jättäkää tilaamatta/ostamatta. Phenazepam-jauhe oli lastenleikkii tähän verrattuna.

User avatar
Blackened
Apteekki
Posts: 329
Joined: Sat 07 Jun 2014, 17:36
Location: Planet Earth

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Blackened » Sat 09 Apr 2016, 19:44

Suboxoneprinssi wrote:Jättäkää tilaamatta/ostamatta. Phenazepam-jauhe oli lastenleikkii tähän verrattuna.
Second that. Fentsepaamillakin porukka sekoillut aivan mielettömästi tälläkin foorumilla, ulkomaisilla lukee vielä hurjempia tarinoita. Itsellä taitaa olla korkea bentsotoleranssi, kun 10kpl satsi 2.5mg fenatsepame-tabletteja (onneksi tabletteja eikä jauhetta...) meni ihan kivasti viikon sisällä fentanyylin (HUOM! HENGENVAARALLISTA!) kanssa. Muisti ei mennyt enkä sekoillut. Kroppaan se kyllä meni ja kävelin kolme-neljä päivää kuin olisin pienessä siivussa. Jollain tapaa jopa euforisoiva ja stimuloiva mielestäni, toisin kuin flubro joka kääntää huomaamatta namiskasta aivot OFF-asentoon.

Sori OT, jatketaan Inkkareista.
Cogito, ergo sum

User avatar
Bentseeni
Lepakko
Posts: 237
Joined: Thu 12 Feb 2015, 19:52
Location: Lahti

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Bentseeni » Thu 26 May 2016, 00:13

http://aijaa.com/PjyLBE

Mennää nukkuu :P

User avatar
Bentseeni
Lepakko
Posts: 237
Joined: Thu 12 Feb 2015, 19:52
Location: Lahti

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Bentseeni » Wed 20 Jul 2016, 15:39

Tulipa muuten mieleen, kuinka suuria annoksia olette ottanut nitratsepaamia? kun tuossa pakkauselosteessa lukee, että 30mg olis maksimi, ilm. epilepsia tapauksissa, noi tabletithan sulaa suuhun hyvin nopeasti. Ite oon ottanu 15mg kerralla uneen, yleensä pihtailen näitten kanssa, että 5mg + sitten jotain toista unettavaa bentsoa. Heitin kaverille listan, (50mg) tuli kyllä ihan paradoksaalinen ilmiö, piti jaloista kiskoa, että et sä nyt siitä parvekkeelta lähe lentämään. Tanskassahan näistä on 2.5mg versio vain. Ruottissa on tän isoveli Fluniratsepaami 2mg. Englannissa nitratsepaamit, 5mg,10mg ja 15mg. en muista oonko kirjottanut aikasemin. fuck gives a fuck, i dont.

Savupommi
Tuppisuu
Posts: 2
Joined: Wed 07 Dec 2016, 04:07
Location: Poste restante

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Savupommi » Sat 14 Jan 2017, 09:45

Itellä pelittää puolikas auttamaan uneen kun kyytipäissäni lampsin himaan ja pitäisi käydä nukkumaan. (Muuten en unilääkettä tarvitse,ONNEKSI!!!)
Ensimmäisen kerran kun otin insominiä, nii kaveri sanoi että ota suoraan ne 2kpl koska oot viellä ihan vauheissa että et sie millää puolikkaalla tai yhdellä unta saa!!!
No otin sitten molemman. Ei jumalauta minkä kännin löi päälle HUHU :up: 8) sen verran että huojuin sohvalta makkarin puolelle niin taju lähti lähes välittömästi.
Sinä yönä en kuitenkaan nukkunut pitkään max 5H ja sitten kun heräsin oli todella hyvä fiilis, ihan kuin olisi ollu viellä ihan pikkuisen kyydeissä ja sinä päivänä en tarvinnut edes lyricaa. :shock: nyt olen ottanut puolikkaita ehkä joskus kokonaisen.
Voi olla että jysähti sen takia niin kovin kulmaan kun ei ole oikei toleja bentsoihin, hyvin harvoin syön betsoja ja jos syön niin vauheissa! Stesolid ei auttanut niin hyvin nukkumaan kun minulle kerrottiin, sitä tulee pieniä muruja silloin tällöin vauhin kanssa imeskeltyä!
suosittelen kokeilemaan kyseistä tavaraa jos on tarjolla ja jos ei tarvitse juuri sillä hetkellä niin ottakaa pahanpäivän varalle talteen, tulee harvoin vastaan! :cheers:
Ei muuta! 8)

Valosini
Psykonautti
Posts: 58
Joined: Sat 25 Feb 2017, 15:38
Location: Tre/Hki

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Valosini » Mon 10 Jul 2017, 18:42

Onpa erikoista, hankin vähän aikaa sitten pari listaa Insomin 5mg tabletteja. Tänään nauttinut jotain 25mg + 75 metadonia. Ei nuokkuja tai muita mainittavia vaikutuksia. Ai niin, aamulla otin vielä 2mg Rivatrilin. Saas nähdä, kun kohta otan vielä 240mg oksikodonia IV. Pitänyt siis pitkää taukoa bentsoista, sen takia ihmettelen miten vähän toimii.

E: Eipä ole mulle tämä bentso. Ei jotenkin tunnu olevan mitään vaikutuksia, jos miettii sedaatiota, anksiolyysiä ja hypnoottisuutta. Tulipahan testattua. Paitsi no joo, nautin yksi ilta kokaiinia IV:nä, enkä meinannut saada unta. Nappasin sitten Insominia pari-kolme, melatoniinia ja 7,5mg mirtatsapiinia. Sain unta hyvin. Ehkä siis unilääkkeiksi ihan päteviä. Tykkään vain enemmän anksiolyyttisistä bentsoista.

User avatar
OpportuNisti
Psykonautti
Posts: 57
Joined: Sat 22 Apr 2017, 17:27
Location: Tellus

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by OpportuNisti » Sat 21 Apr 2018, 06:39

Olispa Inkkareita. Vaihtaiskohan lääkäri kymppipamit Inkkareihin... Pitää varmaan kysyä. Harmi kun 10mg Eunoctineja ei saa Suomesta, ylivoimaisesti paras bentso. Niitä tuli rouskittua joskus v2000-2001 antaumuksella. :) Enpä muista toista bentsoa josta tuli jopa lievää euforian tunnetta.
Life is like a box of chocolates; most of the stuff in it sucks.

User avatar
Bentseeni
Lepakko
Posts: 237
Joined: Thu 12 Feb 2015, 19:52
Location: Lahti

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Bentseeni » Tue 24 Apr 2018, 19:35

OpportuNisti wrote:
Sat 21 Apr 2018, 06:39
Olispa Inkkareita. Vaihtaiskohan lääkäri kymppipamit Inkkareihin... Pitää varmaan kysyä. Harmi kun 10mg Eunoctineja ei saa Suomesta, ylivoimaisesti paras bentso. Niitä tuli rouskittua joskus v2000-2001 antaumuksella. :) Enpä muista toista bentsoa josta tuli jopa lievää euforian tunnetta.
Onnekx on.. 2.5mg. jäljellä 90 x 5mg kappaleesta. Se että vaihtaako 10mg pamit -> 5mg insoihin, ni on varmaa ihan siitä lääkäristä ja sinusta kiinni. noita "Eunukkeja" niikun joku jossain aikasemmin sano, en oo koskaa nähny (ehkä parempi niin) muistaakseni näitä englannissa 15mg tabletteja, kun olikohan tanska tms niin vain 2.5mg. mmm'm jotenkin jos euforiasta ruvetaan puhumaan ja noin, niin 2 x5mg insominia, about tunnin päästä ilman toleranssia ja himo tsemppaus siihen, että am am.. euforiaa ja peitot korviin saattaa ollakin totta.. :!

User avatar
Avaruuskoira
Psykonautti
Posts: 57
Joined: Wed 25 Mar 2015, 18:04
Location: South of heaven 666

Re: Insomin (Nitratsepaami)

Post by Avaruuskoira » Wed 06 Feb 2019, 14:14

Diggailen kyl insominii ottaa joku 2,5-5mg triptylin(10-40mg) kaa ku buustaa hyvin nimenomaan nitratsepaamia toi amitriptyyli(triptyl) olikse joku 400%? Mut kuitenki selvästi huomaa sen boostin eikä tarvi ottaakaa nii paljon bendoo ja metadonin kylkeen tykkään siitä sedatiivisuudesta + ahistuksen helpotuksesta. :mrgreen: :up:
“It’s getting so hard to understand why, when only way to get respect is when you die..if you’re a friend of mine I feel hurt, i feel sad ,I feel lonely, i feel mad..i feel disappointed in you”