Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Alue kaikille trippailutarinoille, pois lukien alla erikseen olevat. Psykedeelit, dissosiatiivit, deliriantit...
User avatar
13360
Psykonautti
Posts: 64
Joined: Sat 05 Apr 2008, 19:06

Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by 13360 »

Pistänpäs nyt tänne kokemuksia ensimmäisestä kunnon tripistä, tätä aikaisemmin olin kokeillut kerran sieniä. Toisten ihmisten kokemuksia näistä aineista on kuitenkin mukava lukea aina välillä, ja kun olen itselleni tripistä kirjoittanut kokemuksia muistiin niin ehkä tietoa on myös hyvä jakaa. Tämä on tosiaan itselle muistiinpanoksi kirjoitettu, eli voi olla turhan pitkästi selitetty jotain.

Minä itse: mies 75kg, 26v, 1 lappu Bromo-Dragonfly jota luulimme ensin LSD:ksi.

Viikkoa ennen tapahtunutta kuulin kaveriltani että hän olisi ehkä saamassa lappuja LSD:tä. Sanoin että hommaa minullekin jos niitä nyt satut saamaan. Viikon päästä sitten perjantai-iltana päätimme hakea kyseisiä lappuja ja olimme henkisestikin ihan valmistuneita tulevaan trippiin. Kaverini sitten tulee hetken päästä mukanaan 4 kpl seuraavalla kuvioinnilla varustettuja lappuja: http://www.blotterart.net/gallery/LSD/lsd_blotter_52y1. En voi tosin tietää oliko lapuissa oleva vuosiluku kyseinen vai sitten se vuodella 2000 varustettu, koska laput olivat yläosasta koko blotteria. Hintaa yhdellä oli 12e. Minulle ja kaverilleni oli oli varattu kummallekin yksi lappu, muut kaksi oli varattu toisille ystäville.

Olikohan se kello 20.15 kun laitoin pienen paperinpalan kieleni alle. Tästä tilanteesta meni ehkä noin tunti kun alkoi huomata että suussa maistuu hieman metallille, jopa ehkä kuparille ? Pikkuhiljaa alkoi huomata että ei näe enää niin tarkasti tekstiä tietokoneen ruudulla, tätä piti sitten tarkastella oikein vielä läheltäkin ja kait se piti paikkansa. Pitkään tuli siinä mietityttä että vaikuttaakohan tämä nyt oikein missään kun ei mitään järkevää vaikutusta vielä tuntunut tapahtuvan.

Tästä kului vielä ehkä noin puoli tuntia, kun huomasin keittiön verhojen alkavan hengittämään ja aaltoilemaan. Tästä päättelin että jaaha kyllähän se näköjään alkaa jotain vaikutusta pukkaamaan. Tämän jälkeen en voi olla varma ajankulusta ja tapahtumista, koska ajan taju jossain vaiheessa alkoi kadota, ja lähimuisti ei jotenkin toiminut järkevästi jos johonkin kohtaan ajassa ei oikeasti keskittynyt tai halunnut muistaa sitä. Joten seuraavat tapahtumat eivät ehkä seuranneet toisiaan loogisesti ajassa.

Huomaan että seinällä olevat seinäverhojen kuvioinnit muuttavat muotoa hitaasti aaltoillen ja kasvaen. Mustat vahvistuvat mustaakin mustemmaksi ja muutkin värit vahvistuvat. Alan huomata kuvioissa erilaisia eläimiä tai sarjakuvamaisia kasvoja. Kaikki nämä menevät jotenkin pulssimaisessa syklissä, mutta ei läheskään niin vaikeana kuin sienitripillä, eli asioihin voi keskittyä ja syventyä johonkin tiettyyn tunteeseen, väriin tai johonkin tilaan ja lähteä ajelehtimaan sen mukana hetkeksi. Tämä tosin vaatii keskittymistä asiaan, ja saattaa kadota jos joku häiritsee ajatuksia.

Välillä myös koin vahvoja pelon, jännityksen ja hämmästyksen tunteita, jotka eivät tuntuneet mitenkään liittyvän reaalimaailman tapahtumiin. Huomasin myös että jos koitan ajatella pelkäämistä, niin tunne saattoi joskus tulla automaattisesti sen jälkeen vahvana päälle. Toisaalta välillä näyt jota näin olivat melko peloittavia, kuten kaverini muuttuminen välähdyksenomaisesti joksikin kalmankalpeaksi Tuhon Korpiksi, samalla kun koko maailma muuttuu kalmanharmaaksi. Onneksi näitä näkyjä ei kovin usein näkynyt, mutta huomasin samankaltaista jatkossakin.

Toinen erittäin mielenkiintoinen asia on se miten alkukantainen järjestelmä ääreisnäkö tuntuu olevan. Jos katselin ääreisnäölläni kaverini kasvoja, huomasin että mielelläni oli vaikeuksia hahmottaa että mikä eläin se tuokin on milläkin hetkellä. Kasvot vaihtelivat utuisista ja epäselvistä (ääreisnäöllä kun ei oikein pysty fokusoimaan) apinasta, hiireen, rottaan, korppiin, gorillaan tai koiraan. Välillä kaverini naama näytti siltä kuin hänen silmät olisivat olleeet jotenkin otsan kohdalla selvässä neliömäisessä ulospäin kohottuneessa laatikossa, kerran näin myös kun pään yläosa muuttui ihan selvästi Pikachun pään yläosaksi, johtuen ilmeisesti siitä kun aurinko heijastui jotenkin keltaisena naamasta. Välillä näytti myös aivan siltä kuin kasvoista näkisi henkilön pääkallon jotenkin lävitse, joka oli myös aika friikin näköistä.

Ääreisnäkö tuntuu menevän jotenkin kokonaan loogisen ajatusjuoksun ohitse, veikkaisin tämän johtuvan siitä että asioihin ei yksinkertaisesti voi keskittyä ääreisnäön rajoilla jos haluaa selvitä luonnossa, kun pitää nopeasti päättää että tuleeko vastaan sivusta vihollisia vai ystäviä.

Toinen todella mielenkiintoinen tapahtuma oli kun katselin itseäni peilistä. Aluksi huomasin vain että naamani muuttuu täysin tunnistamattomaksi henkilöksi, silmien, nenän ja suun suhteet muuttuvat, etenevät ja lähenevät toisistaan, laajenevat ja kasvavat. Välillä peilistä katseli todella ruma otus, ja välillä naamani muuttui pantterin, tiikerin tai suden välimaastoissa utuisena, jolloin tunsin taas vahvoja pelon tunteita ja lopetin peiliin katselemisen.

Kun jatkossa katselin peiliin uudestaan, keskityin vaikkapa vain oikeaan kulmakarvaan jolloin ilmeisesti aivojeni kasvojentunnistus ja muisti menivät jotenkin sekaisin, koska näin peilissä välähdyksenä kymmeniä eri kasvoja oman kasvoni päällä tasoittain, ja pikkuhilijaa kasvojen muodot hakivat fokusta ja muutuivat vaikka toiseksi ystäväkseni tai veljekseni. Todella hämäävää kun katsot peiliin ja sieltä katselee takaisin oman veljesi kasvot. Välähdyksissä huomasin myös useita kuuluisuuden henkilöitä ja muitakin kavereitani, mutta en oikein tunnistanut kuin nämä edellämainitut kaksi selvästi. Huomasin myös että jos koitan ottaa vaikkapa toiselle ystävälleni ominaisen ilmeen, muuttuivat kasvoni hänen kasvoikseen. Eli kasvontunnistusjärjestelmäni hakee jostain tietystä piirteestä jonkin tietyn kasvon ja jostain syystä näen hänet peilissä.

Kun katselin olohuoneessa auringonvalossa sormiani tarkkaan, alkoivat ne myös todella hämäävästi muuttamaan muotoa, kasvamaan ja heilumaan, kääntymään jotenkin toisinpäin niin että sormien kämmenpuolet näyttävät etupuolilta, ja luulin että jos käännän sormet oikeinpäin ei sieltä tule kynnet vastaan. Mutta tulihan sieltä ne kynnet vastaan, ja tällöin sormet resetoituivat. Jotenkin kun auringonvalo heijastui sormistani myös niin että niistä alkoi muodostua hirveät tiikerin kynnet tai pitkät noidan sormet, joka oli myös melko pelottavaa koska ne olivat omat käteni. Välillä myös värit katosivat kokonaan ja tietty kalmanharmaus, kirkas harmaa, ei ihan valkoinen, jotenkin teräksinen ja metallinen valtasi käteni, jolloin käteni näyttivät aivan kuolleilta.

Kun koitin katsoa kieroon, huomasin että näen aivan eri asioita kuin jos normaalissa mielentilassa katselisin. Pystyin keskittymään ainoastaan toiseen silmään, jolloin näin selvästi miten silmäni linssisysteemit koittavat hakea fokusta katseen äärirajoilla, jolloin se ei tietenkään onnistu ja kuva on utuinen mutta myös jotenkin samalla todella tarkka, normaalisti kuvan näkee vain utuisena mutta tässä tilassa näin sen utuisuuden muodostumisen tarkkana. Näin myös jotenkin todella supertarkasti tiettyjä värien komponentteja jotka näyttivät siltä kuin ne olisivat jotain silmän osien muodostamia soluja tms. Pelkäsin hieman katsella niin että käännän silmäni todella ylös, mutta tein sen silti. Mielessäni alkoi pyöriä punaisen eri sävyjä, erilaisia muotoja, kuin menisin jossain käytävässä, teräviä muotoja, räjähtäviä tähtikulmikkaita, ehkä jopa jotain joka muistuttaa verisuonia ja verisoluja? Vaikea sanoa.

Sitten tulivat fraktaalit jossain vaiheessa peliin kun katselin kieroon. Erilaisia kaikissa sateenkaaren väreissä pyöriviä kolmiofraktaalikuvioita kaleidoskoopin lailla alkoi muodostua kaiken päälle. Värit loistivat sateenkaaren sävyissä, eli siis eri värien komponenteissa.

Parhaiten muistan silti jossain loppuvaiheessa trippiä tapahtuneen visioketjun kun menin lepäämään sänkyyn ja suljin silmäni. Mielessäni alkoi pyöriä kaikenlaisia epämääräisiä muotoja, lohikäärmeitä, käärmeitä, alligaattoreita. Jossain vaiheessa syöksyin terävien hampaiden kitaan, josta taas johonkin tulimereen jossa minua katsoi todella iso silmä pelottavalla kuoleman katseellaan. Silmä oli kiinni jonkinlaisessa puumaisessa fraktaali supermustassa ruumiin tapaisessa ja samalla ympärillä paloi jonkinlainen tulimeri. Muistan todella elävästi silmän pahuuden ja katseen tuhoisuuden. Onneksi näky lähti nopeasti pois, mutta sitten ympärillä alkoi pyöriä silmiä joka paikassa ja jonkinlaisia pääkallokasvoja tai haamujen naamoja. Syöksyin sisään verimassaan joka purskahteli geometrisissä muodoissa, kuvittelin että vatsani sisällä tapahtuu jotain tälläistä, punainen hurmos valtasi näyt.

En voi mitenkään kirjoittaa kaikkea kokemaani koska lähimuistini ei aineen vaikutuksen alaisena toiminut järkevästi, muistan ainoastaan elävimmät hetket ja ne jotka vaivasivat minua eniten.

Jossain aamuauringon sarastuksen paikkeilla päätimme myös lähteä käymään paikallisessa kaupassa hakemassa ruokaa. Matkasta muistan ainoastaan ne kohdat joissa pysähdyimme hetkeksi, eli liikennevalot joissa pelkäsin oikeasti autoja kuoleman välineinä, sekä kaupassa kun aloin pohtimaan mandariinin syvintä olemusta, josta onneksi havahduin nopeasti että tämähän on kauppa ja täällä on normaaleja ihmisiä. Epäluuloisuus valtasi mieleni kun näin oman naamani heijastuvan pakastealtaan ovesta ja tajusin että pupillini ovat täysin laajentuneet ja koitin sitten vain kävellä kaupassa mahdollisimman normaalisti, ja muistan katselleeni kaikkia todella epäilevästi. Toinen paniikinomainen tilanne oli kun ostokset piti maksaa, siinä koitti vain olla katselematta myyjää silmiin ja poistua paikasta nopeasti.

Ajatuksenjuoksu myös tietenkin muuttuu vaikutuksen alaisena. Muistan ajatelleeni ja keskustelleeni kaverini kanssa siitä kuinka ihminen on niin kovin kaukana luonnosta nykymaailmassa ja yhteiskunnassa. Emme ole tarpeeksi lähellä luontoa ja yhteisöä jossa meidän pitäisi olla. Rakastamiemme ihmisten kanssa emme seurustele tarpeeksi, näemme heitä liian harvoin. Työkavereita näemme joka päivä vaikka emme olisikaan heidän kanssaan mitenkään samalla aallonpituudella välttämättä. Keskustelimme myös siitä miten ihmisen tulisi palata takaisin juurilleen, heimo-elämään jossa vietetään aikaa perheen ja rakastettujen kanssa, ja ollaan luonnon kanssa tekemisissä enemmän. Tämä tosin on suhteellisen vaikeea esimerkiksi Suomessa talvella, kun jäätynyt routamaa on kova ja ruokaa pitäisi saada.

Ajattelin myös että tässä mielentilassa ei voi olla kovin pitkään, koska ei tämä voi olla oikean elämän korvaava mielentila. Rakkautta en voi tässä mielentilassa kokea oikeasti, vaan se pitää löytää kyllä ihan toisesta ihmisestä ja universaalista yhdessäolon tunteesta. Ajattelin myös että haluaisin ilmaista rakkauteni suoraan rakastamilleni ihmisille, mutta en voi sitä jostain syystä tehdä kuitenkaan. Tulisi myös toimia eikä miettiä tässä maailmassa vain toimimista.

Mietin myös voiko tähän tilaan jäädä pysyvästi, ja toivoin että ei voi jäädä. Mietin myös kuolemaa, ja sitä kun kuolen muutun vain energiaksi universumissa ja muutun muuksi muodoksi. En pelkää kuolemaa, vaikka en sitä haluakaan. Tietoisuuteni katoaa, mutta tiedän että energiani jatkavat matkaa universumin laajassa tilassa.

Koitin myös hahmottaa onko tämä fyysinen kroppani vain huijausta vai väline leijailla tässä energian massassa ja tulin siihen tulokseen että kroppa on muotoutunut havaitsemaan tämän universumin energian sille edullisella tavalla, ja pohdin sitä että ehkä jotkin toiset elämänmuodot voivat leijailla suoraan energiassa jotenkin erilailla ilman että niiden täytyy tehdä sitä tällä kömpelöllä ruumiilla.

Jossain vaiheessa sitten kun luulin että trippi alkaa olemaan ohitse, olisikohan kello ollut 18 lauantain puolella, päätin lähteä takaisin omaan kotiluolaan nukkumaan. Matkalla kotia olin jo selvästi laskeutunut tripistä, mutta sitten kotona kun koitin mennä nukkumaan puskivat näyt vielä heikkoina kokoajan päälle, joten eihän siitä nukkumisestä vielä mitään tullut. Pari tuntia siinä kirjoittelin kokemuksista ja luin muiden ihmisten kokemuksia aineista. Sitten ehkä joskus klo 21 maissa vihdoin sain unta. Eli unta sai aika tasan tarkkaan 24 tunnin päästä lappujen ottamisesta.

Jälkeenpäin selvisi että aine jota söimme oli Bromo-Dragonflytä, jotain tutkimuskemikaalia joka on syntetisoitu ensimmäisen kerran 1998. Ei ehkä mikään järkevin teko jos näin jälkiviisaana ajattelee, mutta mistäs sen voi tietää onko se LSD:tä vai mitä oikeasti. Houkutus parin tunnin jälkeen kun vaikutus ei oikein vielä tuntunut missään ottaa toiset laput oli myös suuri, mutta onneksi emme sitä tehneet.
chibbo

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by chibbo »

Tuo kasvojen muuntautuminen tuo mieleen täysin sen saman mitä minulla tapahtui kun katsoin bromotripillä kaveriani kasvoihin. Jännää. Vähän pelottavaakin.
User avatar
13360
Psykonautti
Posts: 64
Joined: Sat 05 Apr 2008, 19:06

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by 13360 »

chibbo wrote:Tuo kasvojen muuntautuminen tuo mieleen täysin sen saman mitä minulla tapahtui kun katsoin bromotripillä kaveriani kasvoihin. Jännää. Vähän pelottavaakin.
Onhan se jännää ja pelottavaa, mutta samalla myös aika mielenkiintoista tajuta miten oma kasvojentunnistusjärjestelmä toimii, ainakin jollain tasolla. Enpä tuotakaan ehkä olisi normaalioloissa miettinyt. Tietenkin näitä asioita voidaan tutkia ilman aineiden apua, mutta jotenkin tuntuu että psykedeelisten aineiden vaikutuksen alaisena voisi saada sytykkeitä lähteä tutkimaan jotain tiettyjä aivon osia tarkemmin kun on sen toiminnan kokenut.
User avatar
growy
Kameleontti
Posts: 836
Joined: Fri 16 Jun 2006, 23:31

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by growy »

Marzine,10kpl joskus kauan sitten,tuli tollanen samanlainen fiilis ku katoin itseäni peilistä(kasvoja)ja kasvot alkoivat halkeamaan kuin jotkut lohkareet,kunnes muuttuivat piikikkäiksi ja karvaisiksi..
Ulottuvuuksien kuvitteleminen on meille vaikeaa, koska elämme kolmiulotteisessa avaruudessa ja kiidämme ajan mukana eteenpäin.
User avatar
Aukikco
Moderator
Posts: 1493
Joined: Wed 29 Aug 2007, 01:42

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by Aukikco »

~~~
User avatar
13360
Psykonautti
Posts: 64
Joined: Sat 05 Apr 2008, 19:06

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by 13360 »

Aukikco wrote:Erittäin mielenkiintoinen matkakuvaus.

Tulipa kuitenkin mieleeni: Puhut rakkauden löytämisestä ja siitä kuinka siihen tarvitaan muita ihmisiä.

Oma kokemukseni kertoo minulle, että rakkauteni löytyy kaikista voimakkaimmin kun en aseta siitä vastuuta kenellekään muulle, vaan etsin sen itsestäni. Tämän seurauksena rakkauteni on vapaampi ja vakaampi, koska se ei ole riippuvainen mistään muusta pysyvästä asiasta kuin minusta. Tämän seurauksena myös muiden rakastaminen on valtavasti helpompaa - en joudu asettamaan odotuksia koska tiedän ettei rakkauteni ole riippuvainen muiden rakkaudesta. Muiden rakkaus on potentiaali joka saattaa omaani yhdistymällä luoda jotain täysin uudenlaista ja käsittämättömän voimakasta. Se on synergististä.

Ja silti rakkaus pysyy myös kun olen yksin, esimerkiksi nyt kun kirjoitan tätä viestiä yksin kotona pimeässä huoneessa.
Mielenkiintoinen näkökulma asiaan. Mutta voitko löytää tätä rakkautta jos olisit vaikka yksin koko maailmassa, ilman ketään muuta ? Löytyisikö vielä se tunne? Loppujen lolpuksihan se on vain aivojen kemiaa, mutta kuvittelen että yksin sellaista olisi hyvin vaikea saada aikaiseksi. Toisaalta, mikä tahansa on mahdollista, joten miksipä ei.

Menee jo hieman offtopiciksi kyllä, mutta hauska näistä on keskustella. Olen tässä alkanut näiden kokemusten jälkeen etsimään ns. tervettä vaihtoehtoa oman mielen tutkimiseen, eli lähinnä erilaisia meditoinnin keinoja. Luultavasti sitä kautta voi näihin samoihin tiloihin päästä, toisaalta ei tietenkään aivan samalla tavalla, mutta kohti näitä samoja tuntemuksia ja astraalitasoiksi kutsuttuja paikkoja joissa kaikki on yhtä ja näemme asiat sellaisina kuin ne oikeasti ovat.
User avatar
Aukikco
Moderator
Posts: 1493
Joined: Wed 29 Aug 2007, 01:42

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by Aukikco »

~~~
peili2
Tuppisuu
Posts: 3
Joined: Wed 16 Apr 2008, 19:15

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by peili2 »

Kuinkakohan kauan tämä aine säilyy? Itselleni unohtui pakastimeen muutama lappunen ja kun viime vkl 3/4 semmoisesta nautin niin vaikutukset loistivat poissaolollaan.
User avatar
bol
Kameleontti
Posts: 594
Joined: Tue 12 Jun 2007, 22:27

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by bol »

Itselläni bromolappuset olivat minigrip-pussissa 5 kuukautta. Vaikutukset olivat todella upeat.
peili
Psykonautti
Posts: 75
Joined: Sat 08 Mar 2008, 19:36

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by peili »

Itselläkin säilytysaika noin 5kk. Laput kääritty kelmuun ja päälle vielä teippiä että oli varmasti tiivis paketti. Tämä vielä pakasterasiaan, mutta ei näköjään auttanut. Vielä olisi 1,25 lappua jäljellä.
Ahab

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by Ahab »

Todella yksityiskohtaisesti jaksoit kuvailla kokemuksiasi. Fenetyyliamiini(and alike)tripit on muutenkin helpompi kuvailla kuin tryptamiinitripit. Hyvä stoori.
Kasvojutuista muistui mieleen kun tarjosin kaverille ayahuascaa ja hän sanoi myöhemmin että oli monesti nähnyt minun kasvojeni tilalla omat kasvonsa :shock:
Tuli myös mieleeni että ensimmäistä kertaa kun otin bromoa niin otin sen juuri samaantapaan luullen että se oli LSD:tä ja luulen että sitä jotenkin psyykkasi itselleen paremmat vaikutukset ja täydestä meni että se oli LSD kunnes sitten seuraavana päivänä alettiin pohtimaan että hetkinen eihän sen näin kauan pitänyt kestää. Seuraavat bromo tripit eivät ehkä ole olleet ihan niin mahtavia mutta hyviä kuitenkin. Ja vaikka tämä onkin todella sosiaalinen psykedeeli niin suosittelen kaikille silti kokeilemaan tätä myös yksin koska paljon syvemmälle niin pääsee. Konemetsässä oli hyvä valinta ottaa bromoa heti aamu kahdeksalta, trippailla päivä ja illalla mennä tamppaamaan.
Kuitenkin ottaisin mielummin LSDtä.

EDIT: Oletteko myöhemmin maininneet tyypille joka niitä myi että ne oli bromoa? Että tietää olla myymättä niitä LSD:nä.
master jon
Karvakuono
Posts: 31
Joined: Fri 18 Jul 2008, 13:37

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by master jon »

Jaahas mielenkiintoinen stoori, pääsit näköjään aika pitkälle. :D
Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi
Näin kävi myös minulle ja ystävilleni. Hapokkaan makuista se kylläkin oli, mutta vaikutukset kesti päälle 30 tuntia. Alko hiukan kuumottamaan yhessä vaiheessa että ollaankohan sitä psykoosissa mutta viimein kun sai nukuttua ja herättyä niin tunsi ittensä taas normaaliks. Kaverille tulikin tuosta kyllä jonkinasteinen psykoosi, josta päässyt yli. set and settingsi ei ollut kyllä mitä parhain, eikä oikeen ollut valmis trippaamaan niin kauan. Joutu hiukan muuttoakin tekemään tyttöystävän faijan kans aurinkolasit päässä, oli aika hämärää ku oli muutenki vähä friikahtanu. :)

Otin sitten seuraavana viikonloppuna puolikkaan lapun VIELÄKIN luullen sitä lsd:ks, oli terapeuttinen kokemus ja sai selvitettyä kaikki solmut mitä on keränny mieleen, ja muutenkin mielenfilosofisointi onnistui kavereitten kans. Ihan jees mutta ens kerralla se sais olla ihan sitä ihka aitoa lsd:tä :foil:
Ehei eeii.. KYLLÄ NYT MENI OHI NUOTIN!
User avatar
Asidyyli
LD50
Posts: 2147
Joined: Thu 22 Sep 2005, 15:25
Location: Hki

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by Asidyyli »

Joo, vittumaista tosiaan että bromoa myydään happona. Tuo "nyt jäi trippi päälle, oon psykoosissa" on varmaan ensimmäinen reaktio pelästyneelle trippailijalle kun oletettu happomatka vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...
User avatar
13360
Psykonautti
Posts: 64
Joined: Sat 05 Apr 2008, 19:06

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by 13360 »

Kiitoksia kommenteista, nyt kun jonkun ajan jälkeen tätä uudestaan lukee itse niin vähän hölmöltä kyllä vaikuttaa .. että ei ihan järkevimpiä asioita ehkä tullut mietittyä ja kirjoiteltua. Mutta mitäs siitä :)
Ahab wrote:EDIT: Oletteko myöhemmin maininneet tyypille joka niitä myi että ne oli bromoa? Että tietää olla myymättä niitä LSD:nä.
Enpä tiedä, voi olla, kaverini ne jostain kävi hakemasta, itse en tiedä keneltä niitä saatiin :P
master jon wrote:Jaahas mielenkiintoinen stoori, pääsit näköjään aika pitkälle. :D
Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi
Näin kävi myös minulle ja ystävilleni. Hapokkaan makuista se kylläkin oli, mutta vaikutukset kesti päälle 30 tuntia. Alko hiukan kuumottamaan yhessä vaiheessa että ollaankohan sitä psykoosissa mutta viimein kun sai nukuttua ja herättyä niin tunsi ittensä taas normaaliks. Kaverille tulikin tuosta kyllä jonkinasteinen psykoosi, josta päässyt yli. set and settingsi ei ollut kyllä mitä parhain, eikä oikeen ollut valmis trippaamaan niin kauan. Joutu hiukan muuttoakin tekemään tyttöystävän faijan kans aurinkolasit päässä, oli aika hämärää ku oli muutenki vähä friikahtanu. :)

Otin sitten seuraavana viikonloppuna puolikkaan lapun VIELÄKIN luullen sitä lsd:ks, oli terapeuttinen kokemus ja sai selvitettyä kaikki solmut mitä on keränny mieleen, ja muutenkin mielenfilosofisointi onnistui kavereitten kans. Ihan jees mutta ens kerralla se sais olla ihan sitä ihka aitoa lsd:tä :foil:
Meillä oli onneksi jotenkin tiedossa tai ainakin kaverini luuli niin että trippi voi kestää 24h, mutta jälkeenpäin vasta selvisi tosiaan että eihän LSD:n pitäisi niin kauaa vaikuttaa. Että ei onneksi tarvinnut töihin lähteä tai mitään :)

Tuli kyllä jonkinlainen kolmen päivän masennusfiilis tuon tripin jälkeen, mutta onneksi siitä selvittiin eikä mikään pitempiaikainen masennut lauennut. Vieläkin tekisi mieli kyllä ihan oikeaa LSD:tä kokeilla .. eipä vaan mitään tietoa mistä tuollaista voisi saada :P
User avatar
Aukikco
Moderator
Posts: 1493
Joined: Wed 29 Aug 2007, 01:42

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by Aukikco »

~~~
User avatar
Jussi
Apteekki
Posts: 463
Joined: Sun 03 Sep 2006, 16:52

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by Jussi »

Se vaan lamaannutti sun silmien valoreseptoreiden toimintaa ja anto mielikuvitukselle tilaa. Ei tee hyvää silmille, mut ei mitään hirveän pahaakaan, pieni vaikutus näköön (kokemuksesta).
Ei ihme kun jotkut visuaalit alkaa näkyä vasta kun tuijottaa. Kokeile tuijottaa selvänä pari minuuttia jotain kuviota (silmää ei saa räpsyttää ja sinä tai silmä ei saa liikkua _yhtään_).. ON tullu nähtyä vaikka mitä mörköjä, jotka häviää kun liikutan silmää (ja alkaa venymään yms jos muutan huoneen valaistusta liikuttamatta silmiä tai omaa paikkaani) :D
Kun matkalle kerran on lähdetty, ei paluuta takaisin enää ole.
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3149
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by SadPanda »

kuulostaa ihan bromolta. :D ois kiva pitkästä aikaa ottaa. se on hyvää ku tietää et se on sitä ja valmistautuu olee 38h ainaki sekasi ;) hyvä trippiraportti
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma
User avatar
13360
Psykonautti
Posts: 64
Joined: Sat 05 Apr 2008, 19:06

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by 13360 »

Jussi wrote:Se vaan lamaannutti sun silmien valoreseptoreiden toimintaa ja anto mielikuvitukselle tilaa. Ei tee hyvää silmille, mut ei mitään hirveän pahaakaan, pieni vaikutus näköön (kokemuksesta).
Joo näin luultavasti kävikin. Ei kannata tuijottaa aurinkoon :)
Ei ihme kun jotkut visuaalit alkaa näkyä vasta kun tuijottaa. Kokeile tuijottaa selvänä pari minuuttia jotain kuviota (silmää ei saa räpsyttää ja sinä tai silmä ei saa liikkua _yhtään_).. ON tullu nähtyä vaikka mitä mörköjä, jotka häviää kun liikutan silmää (ja alkaa venymään yms jos muutan huoneen valaistusta liikuttamatta silmiä tai omaa paikkaani) :D
Joo, totta, mieli alkaa täyttää tyhjyyttä omilla jutuila :) Mut pitää kokeilla tuota joskus, oon tehny lähinnä sillee et tuijottanu itteäni peilistä kunnes alan menettämään oman ihmisyyteni. Välillä se on aika friikkiä kun näkee vaan kasan lihaa. Selvinpäin.
User avatar
13360
Psykonautti
Posts: 64
Joined: Sat 05 Apr 2008, 19:06

Re: Luultu LSD, osoittautui ilmeisesti Bromo-Dragonflyksi

Post by 13360 »

SadPanda wrote:kuulostaa ihan bromolta. :D ois kiva pitkästä aikaa ottaa. se on hyvää ku tietää et se on sitä ja valmistautuu olee 38h ainaki sekasi ;) hyvä trippiraportti
Kiitti! En kyl ite enää ottais mut ota munki puolesta sit ;D