2C-B

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2229
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: 2C-B

Post by wRRa »

Ite en ihan noin suurta eroa ole oraalisesti ja nasaalisesti huomannut. Nasaalisesti mennyt sellasia 10-20mg doseja, yleensä jonkun muun deelicombon päälle boostiksi. Oraalisesti viimeks tuli otettua 50mg ja oli tosi vahva kokemus, ihan yllätti. Ei oo 20mg nokkaan deelicombon päällekään pistänyt yhtä kujalle. TOSIN kyse saattoi olla myös toleranssin puuttumisesta, mulla kun on yleensä deeleihin aika korkeet tolet kun popsin niitä niin usein, tää 50mg tuli nautittua niin että takana oli 1kk deelittömyyttä mikä on mulle aika paljon.

Oli ihan mielenkiintonen toi 50mg dose jo set&settingin puolesta. Oltiin sellasissa "kännibileissä", missä tosin jengi oli deelipäitä lähinnä eli ei siis ollut mitenkään huono ympäristö trippaamiselle. Istuskeltiin keittiössä ja kuunneltiin koko tripin ajan kun kaks jäbää viihdytti meitä jauhamalla mitä sujuvinta paskaa. Jäbät siis puhuivat keskenään kaikenlaista ja vetivät jutut aina ihan överiksi, testaten että missä välissä me huomataan että ne vittuilee meille :D Oli oikeasti aika mielenkiintosta!
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1727
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

Re: 2C-B

Post by Touchet »

Touchet wrote:Itselläni jo 4-6 mg aikaansaa voimakasta visuaalista vaikutusta ja sähköisyyttä kehossa, joka on verrannollinen noin 14-20 milligrammaan oraalisesti annosteltuna.
Scratch that. 4-6 mg nenään vedettynä vastaa 12-18 milligrammaa oraalisesti. Tarkistin muistiinpanoista.

On vielä tähdennettävä, että noi on mulle niitä "museoannoksia", joita tykkään ottaa vaikkapa ihmisten ilmoille erinäisiin rientoihin mennessäni.

Seksihuumeena/parisuhdeterapiassa oon käyttänyt +18 mg annoksia oraalisesti.

Jotain vihjeitä laajamittaisemmasta psykedeliasta alkoi ilmenemään, kun nokitin 12 mg (joka vastannee +30 milligramman annosta nieltynä), mutta ei tuntunut tarpeelliselta mennä pidemmälle.

Käytetty aine on useimmiten ollut kellertävää ja imelähköntuoksuista hydrokloridimuotoista tavaraa. Kerran oli käytössä 0,1 gramman verran hydrobromidimuotoon saatettua 2C-B:tä, mikä oli hieman heikkolaatuisempaa ja annoskokoja piti kasvattaa 10-20%.
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
naponen
OD
Posts: 1389
Joined: Tue 22 Jun 2010, 01:46

Re: 2C-B

Post by naponen »

Jaahas, tätä kokeillaan sitten seuraavaks. Taidan aloittaa ihan tolla 10mg annoksella, noi 2c-aineet tahtoo olla mulle pienelläkin annoksella aika raffi kokemus... Mut saas nähä mitä tapahtuupi.
User avatar
Enfini
Psykonautti
Posts: 143
Joined: Tue 16 Nov 2010, 17:33

Re: 2C-B

Post by Enfini »

Huiko wrote:Onko kellään muulla kokemuksia lyrican psykedeelejä buustivasta vaikutuksesta?
Sienten kanssa söin Lyricaa jäin itekki miettimään että buustaako se kun semmoset fiilikset jäi.
Eli ilmeisesti buustaa.

Tätä 2C sarjalaista ois mielenkiintosta kokeilla, viesteistä päätellen mukavampaa kun muut 2C kemikaalit.
User avatar
horna
Kameleontti
Posts: 905
Joined: Thu 28 May 2009, 18:42
Location: Halinallemaa

Re: 2C-B

Post by horna »

Nyt kun tätä pääsi kokeilemaan (n. 15mg nenuun), täytyy sanoa, että ehkä mukavin 2C-deeli. Ei edes polttele nokassa niin pahasti, kuin muut vastaavat.
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings. Drugs just flies you. Choose!
abogizzz
Karvakuono
Posts: 19
Joined: Fri 03 Feb 2012, 14:33

Re: 2C-B

Post by abogizzz »

Mites mdma:n kanssa combotelleet, millasia annostuksia ootte käyttäneet ja miten ootte ajottaneet?
User avatar
Feya
OD
Posts: 1239
Joined: Sun 26 Sep 2010, 14:52
Location: Turku

Re: 2C-B

Post by Feya »

horna wrote:Nyt kun tätä pääsi kokeilemaan (n. 15mg nenuun), täytyy sanoa, että ehkä mukavin 2C-deeli. Ei edes polttele nokassa niin pahasti, kuin muut vastaavat.
Joo, ei tosiaan polttanut yhtään niin paljon kuin on varoiteltu. Se nenän pitkäaikainen tukkoisuus ja valuma olivat pahempia kuin itse kipu.

Ensikokemuksen perusteella voin sanoa tykkääväni. 7mg nenään (60mg MXE:n sekä buprenorfiinin kanssa) oli sopivan mieto psykedeeli, joka antoi paljon introspektiivia omiin tunteisiin. Värikäs ja empaattinen ilopilleri, tuo 2C-B, josta on niin silmänruoaksi kuin terapiaksi. Bodyload oli myös erittäin miellyttävän tuntuinen.

Pientä nauseaa oli havaittavissa, mutta vain nousuissa - en usko, että tästä tarvitsisi oksentaa isommillakaan annoksilla.

Tällä hetkellä 2C-B tuntuu omasta mielestäni olevan 2C-E:n kanssa tasoissa omassa sarjassaan, vaikka eiväthän ne millään vedä vertoja muihin lempipsykedeeleihin, kun happoon, DMT:n ja 4-HO-MET:iin.

Pitää ensi kerralla koittaa tätä ilman mitään muita huumeita seuranaan, niin saan vähän puhtaamman kuvan sen vaikutuksista. Pitää myös kombota MDMA:n kanssa.
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1727
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

Re: 2C-B

Post by Touchet »

Hydrobromidimuotoisena 2C-B tuntui huomattavasti epämiellyttävämmältä nenään vedettynä.

Muutoin halogenoidut 2C:t (2C-C, 2C-B, 2C-I) on hydroklorideina suht lempeitä limakalvoille - alkyloidut 2C:t eli 2C-D, 2C-E ja 2C-P ovat huomattavasti riipivämpää tavaraa ja nokittelun epämiellyttävyys kasvaa aineen raskauden mukana.

Jostain syystä (ja intuitiivisen olettamuksen vastaisesti) rikin lisääminen rakenteeseen vähentää pistelyä nenässä ja 2C-T-2 sekä 2C-T-7 menee nenään 2C-E:tä sekä 2C-P:tä sutjakkaammin. Tiofenetyyliamiinien nokittaminen ei kuitenkaan ole kovin suositeltavaa - se yleensä aiheuttaa melko ylikuumentuineita fiiliksiä (oletettavasti johtuen samanaikaisesta SSRA- ja MAOI-vaikutteisuudesta) ja pari kuolemantapaustakin on raportoitu.
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
User avatar
Feya
OD
Posts: 1239
Joined: Sun 26 Sep 2010, 14:52
Location: Turku

Re: 2C-B

Post by Feya »

Touchet wrote:Hydrobromidimuotoisena 2C-B tuntui huomattavasti epämiellyttävämmältä nenään vedettynä. Muutoin halogenoidut 2C:t (2C-C, 2C-B, 2C-I) on hydroklorideina suht lempeitä limakalvoille - alkyloidut 2C:t eli 2C-D, 2C-E ja 2C-P ovat huomattavasti riipivämpää tavaraa ja nokittelun epämiellyttävyys kasvaa aineen raskauden mukana.
Se selittäisikin sitten asian. Oma 2C-B:ni on kellertävää hydrokloridia. Ehdin jo vähän ihmetellä, miksi useat ihmiset ovat kuvailleet sitä kaikkein karmaisivammaksi kivuksi, jota mikään huume on koskaan aiheuttanut.
User avatar
horna
Kameleontti
Posts: 905
Joined: Thu 28 May 2009, 18:42
Location: Halinallemaa

Re: 2C-B

Post by horna »

Touchet wrote:Muutoin halogenoidut 2C:t (2C-C, 2C-B, 2C-I) on hydroklorideina suht lempeitä limakalvoille - alkyloidut 2C:t eli 2C-D, 2C-E ja 2C-P ovat huomattavasti riipivämpää tavaraa ja nokittelun epämiellyttävyys kasvaa aineen raskauden mukana.
2C-C oli kyllä ihan kamalaan nenuun. Poltteli vielä siinäkin vaiheessa, kun alkoi laskemaan. Mielestäni liian lyhyt vaikutusaika nenuun vedettynä, jotta olisi kärsimyksen arvoinen.
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings. Drugs just flies you. Choose!
User avatar
trollol
Kameleontti
Posts: 517
Joined: Thu 22 Dec 2011, 20:42

Re: 2C-B

Post by trollol »

Tuli testattua nokkaan 6-8mg.
Tykkäsin kyllä kovasti, visuaalit selkeämpiä ja mukavampia kuin 2C-E:ssä. Vaikutus vaan olisi voinut olla hieman pidempi.
Nokitettuna futas kyllä ihan mukavasti ja nousut tuli nopeesti, mutta ei kuitenkaa liian rajusti.
Mut ai saatana, kyllä piiikkase kirpas nokassa ja nielussa :mrgreen:
Pillereitä jos otan monta on elämä kuin unta
abogiz
Karvakuono
Posts: 34
Joined: Sun 20 Nov 2011, 10:19
Location: 20100

Re: 2C-B

Post by abogiz »

Ite testailin ~30mg oraalisena. Visuaalit oli tosiaan aikasten muikeet. Psykedeliaakin alkoi jo olla tolla annostuksella. Tuntuu näin jälkikäteen mietittynä että kokemus antoi jonku buustin siihen, että alkoi taas tekemään asioita murehtimisen sijaan elämässään. Muisti jotain juttuja joita jo päässyt unohtumaan ja ehkä tajus myös jotain uusia. Pienoista alakuloa oli jatkunut aika pitkään ennen tota, nyt on ollut aika hyvät fiilikset viimiset 1½ vko:a, johon kyllä muitakin tekijöitä. Tätä pitää vielä ehdottomasti tyyppailla joskus, hyviä juttuja : )
sadsad
Karvakuono
Posts: 30
Joined: Tue 28 Feb 2012, 19:48

Re: 2C-B

Post by sadsad »

Tämä pääsi kyllä yllättämään, kun jätin 10-30mg annosteluohjeen omaan arvoonsa ja hyväksyin sen että se oksennus tulee kun on tullakseen.
Lähes täysiverinen psykedeeli mielestäni siis kyseessä, joskin oraalisesti oman mielen mukaan annosteltuna nausea ennen huippuja häiritseekin, eikä ajatus ihan hapon lailla irtoakaan.

Alta 50mg pärinöissä ei vielä lainkaan niin disso, etteikö sängyssä olisi vastakkaisen sukupuolen kanssa vähintään yhtä kivaa kuin mämmeissä.
Tästä siis tytötkin tykkää, n. 15mg nipsuihin tottuneille seuralaisille hyvä kerta dose oraalisesti. :P
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. - George Carlin
User avatar
Feya
OD
Posts: 1239
Joined: Sun 26 Sep 2010, 14:52
Location: Turku

Re: 2C-B

Post by Feya »

sadsad wrote:Tästä siis tytötkin tykkää, n. 15mg nipsuihin tottuneille seuralaisille hyvä kerta dose oraalisesti. :P
Tuo vähän särähti korvaan. Miten niin "tytötkin tykkää"? Eikös naispuolisten huumausainemieltymykset ole kuitenkin ihan yhtä yksilöllisiä kuin miestenkin?
sadsad
Karvakuono
Posts: 30
Joined: Tue 28 Feb 2012, 19:48

Re: 2C-B

Post by sadsad »

Feya wrote:Eikös naispuolisten huumausainemieltymykset ole kuitenkin ihan yhtä yksilöllisiä kuin miestenkin?
Joo-o, hymiö lauseen perässä oli sitä varten ettei siihen kukaan takertuisi, mutta perustelen nyt kuitenkin sen verran, että tytöillä tarkoitin niitä, joille ei mitkään deelit ole kelvannut.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. - George Carlin
User avatar
trollol
Kameleontti
Posts: 517
Joined: Thu 22 Dec 2011, 20:42

Re: 2C-B

Post by trollol »

sadsad wrote:
Feya wrote:Eikös naispuolisten huumausainemieltymykset ole kuitenkin ihan yhtä yksilöllisiä kuin miestenkin?
Joo-o, hymiö lauseen perässä oli sitä varten ettei siihen kukaan takertuisi, mutta perustelen nyt kuitenkin sen verran, että tytöillä tarkoitin niitä, joille ei mitkään deelit ole kelvannut.
Itse en tunne yhtäkään tyttöä (itseni mukaan lukien), jolle ei olisi mitkään deelit kelvanneet :D Siis jos nyt puhutaan vaihtoehtopäihteidenkäyttäjistävain.
Pillereitä jos otan monta on elämä kuin unta
sadsad
Karvakuono
Posts: 30
Joined: Tue 28 Feb 2012, 19:48

Re: 2C-B

Post by sadsad »

trollol wrote:Itse en tunne yhtäkään tyttöä (itseni mukaan lukien), jolle ei olisi mitkään deelit kelvanneet :D Siis jos nyt puhutaan vaihtoehtopäihteidenkäyttäjistävain.
Juu, ei tuo mikään yllätys mulle ole, etteikö lähes kaikille muuta kuin alkoholia käyttäville deelitkin maistuis.
Mutta, olen itseni eristänyt tavisten lisäksi myös paikallisista vaihtoehtopäihteidenkäyttäjä-piireistä täysin,
ne kun on niin piriin/subuihin/yms. menevää seurakuntaa, ettei niistä itselle olisi kuin harmia, jos ei heti niin viimeistään huomenna.

Oveakin on mulle näytetty, kun deelit kaivoin taskusta ja kysyin haittaako jos itse nautin, pelkkää pajaria polttelevan tytön toimesta.

Omat kokemukset tytöistä jotka tykkää ja joille edes tarjonnut olen jää siis kyllä tasan kahteen tapaukseen,
jotka jo vuosia tuntenut(ex-kavereiden exiä) ja tiennyt, että eemeleistä ovat tykänneet.
Se hymiö siis todellakin oli rajun, lähes läpällä heitetyn yleistyksen takia.Ja ettei ihan aiheesta eksyttäis, niin onko kellään tietoa onnistuuko 2C-B:n muunto DOB:iksi?
Haluisin leikkiä kemistiä, ja olen valmis paljon asioista lukemaan/oppimaan.
Toi nyt äkkiseltään vaikuttais ehkä tehtävissä olevalta, vaikken kemiasta juuri mitään vielä ymmärräkään. :oops:
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. - George Carlin
User avatar
LeeviON
Lepakko
Posts: 214
Joined: Thu 05 Jan 2012, 22:14

Re: 2C-B

Post by LeeviON »

Voiko/kannattaako tätä heittää hihaan? Ajattelin ostaa tätä kun ens viikolla tulee tilaisuus :)

Ainiin ja jos nyt tätä voi heittää hihaan niin ihan veteenkö liuotan jauheen?
zero wrote:mikset saatana menis työhaastatteluu? minä vedän lippuviinan ja kourallisen tennareita ja työkkärii. mikset sinä menisi EDES TYÖHAASTATTELUUN? ET SÄ SITÄ DUUNIA KUMMINKAA SAA!
Not even milk can stop me now!
User avatar
Feya
OD
Posts: 1239
Joined: Sun 26 Sep 2010, 14:52
Location: Turku

Re: 2C-B

Post by Feya »

LeeviON wrote:Voiko/kannattaako tätä heittää hihaan? Ajattelin ostaa tätä kun ens viikolla tulee tilaisuus :)

Ainiin ja jos nyt tätä voi heittää hihaan niin ihan veteenkö liuotan jauheen?
Aikaisempien viestiesi perusteella et ole ennen heittänyt mitään hihaan, joten miksi ihmeessä pistäisit 2C-B:tä sinne?

Vedä nokkaan, se toimii siellä jo niin pienillä annoksilla, etten näe mitään käytännöllistä syytä rännittää. Älä pilaa lapsuuttasi, jne.
User avatar
horna
Kameleontti
Posts: 905
Joined: Thu 28 May 2009, 18:42
Location: Halinallemaa

Re: 2C-B

Post by horna »

Feya wrote:
LeeviON wrote:Voiko/kannattaako tätä heittää hihaan? Ajattelin ostaa tätä kun ens viikolla tulee tilaisuus :)

Ainiin ja jos nyt tätä voi heittää hihaan niin ihan veteenkö liuotan jauheen?
Aikaisempien viestiesi perusteella et ole ennen heittänyt mitään hihaan, joten miksi ihmeessä pistäisit 2C-B:tä sinne?

Vedä nokkaan, se toimii siellä jo niin pienillä annoksilla, etten näe mitään käytännöllistä syytä rännittää. Älä pilaa lapsuuttasi, jne.
Komppaan Feyaa tässä. Deelejä ei kannata mielestäni rännätä, varsinkaan jos on ensi kertaa asialla. Nekkuun tai berberiin ajaa asian ihan hyvin.
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings. Drugs just flies you. Choose!
User avatar
Lehtiviher
Karvakuono
Posts: 22
Joined: Mon 16 Jan 2012, 03:25
Location: Pirkanmaa

Re: 2C-B

Post by Lehtiviher »

Testasin vähän aikaa sitten tätä, ja ei ole kyllä muuta kuin positiivista sanottavaa.
Otin illan alkuun 25mg kapselista noin kolmasosan pois, ja heitin naamaan. Se deelien alkuähinä on aina kamala, eikä se tässäkään mikään poikkeus ollut.
Mutta kun huippuihin pääsin noin 2h päästä nappaamisesta, nokitin loput ja poltin blosset, niin matka lähti aivan uudelle ulottuvuudelle. Tuo aiempi maininta että tämä olisi "karkkideeliä" pitää aika hyvin paikkansa. Loppuillasta tärisin euforia-aalloissa sängyssäni. Tarkemmin kuvailtuna musiikin tahtiin tulevat energian ja euforian yhdistelmäaallot yllättivät joka viiden sekunnin välein aina uudestaan.
Ne lähtivät päälaesta, ja laskeutuivat varpaisiin asti kylmien väreiden mukana :D

Aika madamemaista loppujenlopuksi, visuaalit jäivät aika vaisuiksi. Harmi että aika kiven alla tämä..
User avatar
Kasvualusta
Psykonautti
Posts: 122
Joined: Wed 28 Sep 2005, 01:11

Re: 2C-B

Post by Kasvualusta »

Wiki sanoo:

2C-B is used as entheogen by the Sangoma, Nyanga, and Amagqirha people over their traditional plants, they refer to the chemical as Ubulawu Nomathotholo, which roughly translates to "Medicine of the Singing Ancestors".

Tietääkö kukaan enempää millaisia rituaaleja suoritetaan ja miten on päädytty juuri tähän substanssiin?


Voikos tuolle polttelulle nenässä tehdä mitään? Jos se johtuu pelkästään happamuudesta niin voisiko sekoittaa esim. soodaan ja veteen ja ottaa nenäsumuttimella?
Culture is not your friend! -Terrence Mckenna
User avatar
Neste
OD
Posts: 1057
Joined: Sat 03 Jul 2010, 14:41
Location: Tutkan alla

Re: 2C-B

Post by Neste »

Kasvualusta wrote:Voikos tuolle polttelulle nenässä tehdä mitään? Jos se johtuu pelkästään happamuudesta niin voisiko sekoittaa esim. soodaan ja veteen ja ottaa nenäsumuttimella?
Suosittelisin ottamaan ennemmin pommina jos kirvely haittaa. D-vitamiini jauhe on kuulemma aika hyvä jatke helpottamaan polttelua jos nyt väkisin haluaa snorttailla.
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite -William Blake
sxoxyvg
Moderator
Posts: 1649
Joined: Tue 19 Jun 2007, 02:22

Re: 2C-B

Post by sxoxyvg »

Tulin vain julistamaan huumeiden perseeseen tunkemisen hienoutta.
negatiivisesti sekaisin

<Dexma> Okei okei.
<Dexma> MÄ OLEN IHAN PERUSPANO
User avatar
utopia
Tuppisuu
Posts: 3
Joined: Fri 28 Sep 2012, 14:03

Re: 2C-B

Post by utopia »

Viime viikolla tuli tätä kokeiltua. Olin oikeestaan tosi pettynyt, sillä ainoa vaikutus tuntui olevan todella huono olo. Lisäksi hetkittäin oli vaikeaa ajatella selkeästi,mutta nämä hetket olivatkin sitten todella lyhyitä. Onko muille tullut tästä huono olo, joka kestää oikeastaan taukoamatta useita tunteja?
User avatar
Mushru
Moderator
Posts: 2977
Joined: Mon 05 Jan 2009, 20:31
Location: Stäshi

Re: 2C-B

Post by Mushru »

utopia wrote:Viime viikolla tuli tätä kokeiltua. Olin oikeestaan tosi pettynyt, sillä ainoa vaikutus tuntui olevan todella huono olo. Lisäksi hetkittäin oli vaikeaa ajatella selkeästi,mutta nämä hetket olivatkin sitten todella lyhyitä. Onko muille tullut tästä huono olo, joka kestää oikeastaan taukoamatta useita tunteja?
Millä tavalla huono olo ja millasta annosta nautit?

Itelle ei oo tästä mitään negatiivista tullut 8-15mg nasaalisella käytöllä,lukuunottamatta jyrkkiä nousuja ja
valuma pisti oksennusta tulemaan. Ei maistu hyvälle tämä..

Kauniit visuaalit ja muutenkin mukava deeli oli tämä mun mielestä.
Oraalisest ei tullut tosin kokeiltua...

Edittii.. Emmä muista noit tarkkoi annoksii.. Anyway..
. . . (--) °
~ Foliot hattuun ja oliot vittuun
0000
Tuppisuu
Posts: 6
Joined: Wed 03 Oct 2012, 01:49

Re: 2C-B

Post by 0000 »

Tästä nenään ottamisen poltosta on puhuttu ja että HBr polttaisi enemmän kuin HCl, itse olen päinvastaista mieltä; tätä mieltä on myös Shulgin jossain alt.drugs:iin lähetetyssä viestissä, joka löytyy Erowidin FAQ:sta: http://www.erowid.org/chemicals/2cb/2cb_faq.shtml - siis ero johtunee eri suolojen erilaisista liukoisuuksista, 2C-B:n hydrokloridisuola ei liukene veteen kovin hyvin joten jää nenän limakalvoille polttelemaan pitkäksi aikaa. Shulgin esittää asetaattia tai hydrobromidia helpommin siedettäviksi vaihtoehdoiksi.

Lisää historiaa olisi tässä: http://www.erowid.org/chemicals/2cb/2cb_faq.shtml
Tuossa on juttua Drittewellestä ja 2C-B:n markkinoinnista aikanaan Nexuksena. Tuo Ubulawu Nomathotholo -juttu kiinnostaisi itseäkin tietää vähän tarkemmin, mutta kuitenkin jokin Etelä-Afrikkalainen luontaistuotefirma nimeltä Inkwazi (nimi tarkoittaa ilmeisesti merikotkaa) teki Drittewellen kanssa sopimuksen ja markkinoi 2C-B:tä, eräs firman taustalla olevista henkilöistä oli ilmeisesti tällainen sangoma eli jonkinlainen kansanparantaja. Jos joku tietää, miten 2C-B sinne levisi, kuulisin mielelläni. Kuva myyntipakkauksesta oli mielenkiintoinen näky: http://evolver.civicactions.net/user/ch ... an_healers
Touchet wrote:
Touchet wrote: Käytetty aine on useimmiten ollut kellertävää ja imelähköntuoksuista hydrokloridimuotoista tavaraa. Kerran oli käytössä 0,1 gramman verran hydrobromidimuotoon saatettua 2C-B:tä, mikä oli hieman heikkolaatuisempaa ja annoskokoja piti kasvattaa 10-20%.
Lieneekö tässä välttämättä kyse huonompilaatuisuudesta, hydrobromidisuola on painavampi kuin hydrokloridi. HBr:n moolimassa on 80.91 ja HCl:n 36.46. 2C-B:n on 260.13 g/mol. Yhteenlaskulla saadaan, että vastaavat määrät yksi mooli 2C-B:tä HBr- tai HCl-suoloina painaa 341.04 tai 296.59 grammaa. 341.04/296.59=1.15 eli jos on tottunut HCl-suolaan niin annosta pitää nostaa juurikin sen 15 % verran jos saa HBr:a.
Teenagemutantninja95
Tuppisuu
Posts: 2
Joined: Mon 07 Jan 2013, 12:53

Re: 2C-B

Post by Teenagemutantninja95 »

Joo siis ite testasin tossa tätä ja sanoisin että on kyllä aika eyecandya:) aluksi hieman mahakipuja mutta meni nopeesti ohi, tosiaan siis kärsään imasin noin 11mg-14mg,(kirvelee ihan hulluna, ei niin paha kun tramali nokkaan) daft punkin musiikkivideot oli loistavia, kaikki tavarat näytti helkkarin isoilta siis tyyliin kahvikuppi, röökiaski ja sellaset oli jotain tuplakokosia, mut tila mis pääsee liikkuun, vaikutti superahtaalta ainaki silloin. Värimaailma uskomattoman kaunista, kaikki hidastu jotenki, näkyi viiveellä with mageet tehosteet:D suosittelen ehdottomasti ganjaa seuraksi rauhottaan,se nousee nimittäin nokittamalla ihan uskomattoman nopeesti, melkein jopa liian rivakasti o.O...todella hyvä mixi tai siis ite tykkäänn<3. kaikenkaikkiaan voi sanoa että aivan mahtavaa ainetta, paljon paremmat olot kun 25I-NBOMe:sta
User avatar
Psycho
Psykonautti
Posts: 79
Joined: Thu 13 Sep 2007, 23:43

Re: 2C-B

Post by Psycho »

2C-B yllätti todella. Pelkäsin body loadia ja muita kiristelyjä, mutta suotta. Tämähän on todella letkeä. Happoisan mämmikäs.

Nousee nokittamalla kyllä välittömästi. Meininki oli minulla melko intensiivistä jo pienilläkin annoksilla (~10mg). Pelkkää hyvää sanottavaa.

Ganjan kanssa ++
Ei ihminen paljon tiedä... en minä ainakaan. En edes tiedä, että tiedättekö te olevanne tai oletteko koskaan olleet.
User avatar
Olio
Kameleontti
Posts: 550
Joined: Mon 18 Oct 2010, 22:48
Location: Tku/Hki

Re: 2C-B

Post by Olio »

Eikä tuu ees laskuja pahemmin, menin 2c-b päissäni pankkiin ottamaan lainaa joskus :)