2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
FLaT
Moderator
Posts: 52
Joined: Sun 12 Jul 2009, 16:41

Re: 2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Post by FLaT »

Mikähän sarjalainen mahtaa olla kyseessä? ^^
reseptorit
Psykonautti
Posts: 71
Joined: Sat 15 Mar 2014, 12:14

Re: 2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Post by reseptorit »

FLaT wrote:Mikähän sarjalainen mahtaa olla kyseessä? ^^
25c
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2266
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: 2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Post by Velho »

Image

tälläsen kuvan löysin tää on niist mun edellisist kokemuksist tästä... sori oon Quasi :mrgreen:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
Mämmikoura
Karvakuono
Posts: 29
Joined: Fri 07 Feb 2014, 20:03

Re: 2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Post by Mämmikoura »

Olisin saamassa kompleksoituja 25c- nBOME- lappuja piakkoin. Ongelmana on ylitsepääsemätön yökötys ja oksennusrefleksi mikäli pidän jotain lappuja suussa. Jotkut traumat vissiin jääny erinäisten lappujen kielen alla pitämisestä. Edes happolappujakaan en voi pitää suussa vaan ne on nieltävä. Olisko mitään ideaa työntää kompleksoitu 25c- nBOME- lappu perseeseen vai pitäiskö se eka liuottaa nesteeseen? Ja miten noiden kompleksoitujen lappujen liukeneminen veteen?
User avatar
ExtraTerrestrial
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Tue 22 Dec 2015, 22:02

Re: 2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Post by ExtraTerrestrial »

Mämmikoura wrote:Olisin saamassa kompleksoituja 25c- nBOME- lappuja piakkoin. Ongelmana on ylitsepääsemätön yökötys ja oksennusrefleksi mikäli pidän jotain lappuja suussa. Jotkut traumat vissiin jääny erinäisten lappujen kielen alla pitämisestä. Edes happolappujakaan en voi pitää suussa vaan ne on nieltävä. Olisko mitään ideaa työntää kompleksoitu 25c- nBOME- lappu perseeseen vai pitäiskö se eka liuottaa nesteeseen? Ja miten noiden kompleksoitujen lappujen liukeneminen veteen?
Parempi kai vastailla myöhään kuin ei milloinkaan. Itse hommasin tässä taannoin 25i -kompleksoituja lappuja. Olivat todella pieniä, että ei niiden olemassaoloa meinannut edes huomata. Laitoin lapun ylähuulen ja ikenen väliin niin ylös kuin sain ja pysyi siellä lähestulkoon itsestään.

Varmaan olet jo tähän mennessä ottanut lappusi, niin kysyn että millä tavalla? Näin villinä veikkauksena uskoisin lapun ottamisen rektaalisesti olevan ihan tehokas tapa. Näyttäisi moni työntävän happolappujakin perseeseen. Limakalvoahan se on siinä missä suunkin limakalvo, ja tämän nautintatavan puolesta puhuu myös syljenerityksen puute. Täten saa siis valtaosan lapun sisällöstä käytettyä hyödyksi.

Eniveis, maanantaina tuli siis testattua tuota. Oli 25i:tä 1200ug kompleksoituina lappuina. Ihan mukavia, aika happomaisia visuaaleja alkoi tulla siinä 30-45 minuutin sisällä lapun nauttimisesta, ja visuaalit alkoivat vahvistua melko tasaisesti 2-3 tunnin ajan. Siinä n. 3-4 tunnin kohdilla tuli kombotettua karstalla ja synteettisellä budilla sekä nautittua toinen lappu. Tuon kombotuksen myötä trippi alkoi käydä todella vahvaksi. Visuaalit olivat todella vahvoja. Aivan kuin olisin tarkastellut ympäristöä Photoshopin suodattimien läpi. Kaikki aaltoili ja kupli. Aika-avaruus vääristyi kellon ympärillä. CEV:tkin olivat mielenkiintoista seurattavaa, muistuttivat aika paljon tätä näytönsäästäjää. Vaikka sinänsä jaankin mielipiteen siitä että ei tämä ole ihan samalla tavalla mielenpäälle käyvää, tuon kombotuksen jälkeen oli noin tunti, jolloin meno oli melkoista mindtwistiä. Aistit ja ympäristön havainnointi vääristyi ja eritoten huomasin puhutun kielen menettäneen merkityksensä. Minulle tuotti suuria vaikeuksia ymmärtää puhuttua kieltä, vaikka pystyin kyllä puhumaan ja välittämään viestini. Aivan kuten wanhassa Uuno-leffassa kun Härski Hartikainen ja Sörsselssön opettelivat hypnoosilla venäjää niin, että toinen ymmärtää ja toinen puhuu. Fiilis oli kuin Härskillä, joka osasi puhua venäjää muttei ymmärtänyt sitä.

Mielenkiintoinen kokemus kaikkinensa, ja tuon huipun aikana otetun boostilapun myötä trippi kesti varmaan kymmenisen tuntia, tai ainakin niin kauan minulla oli visuaaleja. En ehkä kovin usein viitsi tällä aineella trippailla, meinaan bodyloadia esiintyi minullakin. Sydän tykytteli ja suonia kiristi. Tosin toisin kuin hapoissa, tällä aineella hereillä pysyminen oli jotenkin mieluisampaa. Itselläni happo ns. "pakottaa" pitämään hereillä, vaikka kuinka haluaisi nukkua. Tällä aineella vastaavanlaista pakkoa ei ole. Sitä vaan on hereillä vaikkei ole nukkunut silmäystäkään pitkään aikaan.
User avatar
gerhes
Psykonautti
Posts: 114
Joined: Fri 15 Oct 2010, 18:44

Re: 2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Post by gerhes »

Otin puolikkaan 1000mikkisen tossa pari päivää sitten. Kerran aikaisemmin kokeillut n. 1200mikkistä, tällä kertaa tuntui trippi vähintäänkin yhtä vahvalta? Ainoa ero oli että ensimmäisellä kerralla tuli hyvin vahvoja kehostairtaantumiskokemuksia. Nyt puolestaan vähintäänkin yhtä paljon visuaaleja ja diippejä ajatuksia oikeastaan tuli normaalia enemmän.

Rupesin kuumottelemaan tuota verenpaineen nousua. Pulssia tunnustelin ja se tuntui suht normaalilta. Kärsin kroonisestä tinnityksestä, ja se tuntui vahvistuneen tripin ajaksi ja vähän sen jälkeenkin.

Sitten nukkumaanmennessä, tripin ollessa hyvässä laskussa loppupuolella, tunsin päässä kovan vihlaisevan sähköiskumaisen tunteen, ja samalla korviavihlova pikainen pamaus/ujellus. Tästä säpsähdin kunnolla hereille ja aloin kuumottelemaan aivoverenvuotoa yms :D Siinä rupesin varmuuden vuoksi tarkkailemaan ettei mitään aivoverenvuoron neurologisia puoliero-oireita tms ilmaantuisi.

Samanlaisista sähköiskuista ja kovista vihlaisuista oon aikasemminkin kärsinyt, lähinnä aamuisin unenpöppörössä ennenkuin herään. Niitä nyt tuli muutaman kerran tripin aikana. Vähän rupes kuumottamaan mistä johtuu.

Mutta joo, ens kerralla ehkä uskallan ottaa kokonaisen. Oli kyllä mahtava trippi
User avatar
bol
Kameleontti
Posts: 594
Joined: Tue 12 Jun 2007, 22:27

Re: 2C-*-NBOMe:t (N-bentsyylifenetyyliamiinit)

Post by bol »

Mämmikoura wrote:Aistit ja ympäristön havainnointi vääristyi ja eritoten huomasin puhutun kielen menettäneen merkityksensä. Minulle tuotti suuria vaikeuksia ymmärtää puhuttua kieltä, vaikka pystyin kyllä puhumaan ja välittämään viestini. Aivan kuten wanhassa Uuno-leffassa kun Härski Hartikainen ja Sörsselssön opettelivat hypnoosilla venäjää niin, että toinen ymmärtää ja toinen puhuu. Fiilis oli kuin Härskillä, joka osasi puhua venäjää muttei ymmärtänyt sitä.
Hah! Me oltaisiin hyvä Hartikainen-Sörsselssön kaksikko, koska minulla englanninkielen lausuminen tuotti hirveitä vaikeuksia nousuissa, vaikka puhun sitä päivittäin. Lausuin aivan oudolla tavalla.

Muuten itse "N-Bombista". Myytiin happona, mutta sitä se ei ollut. Kesto ja kitkerä maku paljasti, että otin todennäköisesti NBOMEa. Harmi etten tajunnut pitää koko aikaa ikenessä kuin about 15min, koska luulin hapoksi. Kielen alla meni alkuun joku 15-20min. Annoksena hieman alle puoli lappua:

-mukava ja helppo deeli
-sosiaalinen ja vitsaileva olo
-luova
-visuaalisuuteen tarvitsee hieman isommat doset. Vaikka visuaalisuutta ei tulisi olo on psykedeelinen.
-olut maistuu hyvältä
-mdma (60-80mg) sopii hyvin yhteen kun vaikutukset alkavat loppua. ei tullut kovin empaattista oloa, mutta teki minusta todella sosiaalisen.
-vaikutus hieman lyhyehkö. Kuuden tunnin jälkeen tuntui, että vaikutukset loppuivat kuin seinään. Tosin saattoi myös johtua siitä, että menimme psykebileisiin ja sitä jotenkin selventyi siellä. eli jos lähdet bileisiin nbomeissa suosittelen ottamaan vähän mämmiä (50-100mg), jos sattuu laskemaan selvästi.