THJ-2201

Keskustelua kannabiskasvista ja -jalosteista sekä kannabiksen tavoin vaikuttavista aineista.
User avatar
LeeviON
Lepakko
Posts: 214
Joined: Thu 05 Jan 2012, 22:14

THJ-2201

Post by LeeviON »

Siis, keskustelua, trippistooreja, ym.

THJ-2201 on AM-2201:n indatsolianalogi:
Image

Lievästi trippaavaa kamaa ja todella trippaavaa isommilla doseilla, annokset alkavat kevyestä ~600µg annoksesta vahvoihin >1mg annoksiin.
Jo 5mg voi aiheuttaa pahan tripin kaltaisen "od"-tilan johon kuuluu sekavuus, ajatuksen pätkiminen, äänien kuuleminen (ajattele hapoissa näkyvät random visuaalit muutettuna ääniksi), hikoilu, ja isommilla annoksilla noiden lisäksi muistaakseni todella korkeaa verenpainetta ja nopeaa pulssia tjs.

Mutta silti tykkään niin paljon! Vaikutuksiin normaaleilla annoksilla kuuluu IMO esim. lämmin, sativainen, lievästi (mukavasti) trippaava ja euforinen pilvi.
zero wrote:mikset saatana menis työhaastatteluu? minä vedän lippuviinan ja kourallisen tennareita ja työkkärii. mikset sinä menisi EDES TYÖHAASTATTELUUN? ET SÄ SITÄ DUUNIA KUMMINKAA SAA!
Not even milk can stop me now!
jm8k
Karvakuono
Posts: 36
Joined: Wed 15 Jan 2014, 17:45

Re: THJ-2201

Post by jm8k »

Kirjotinki tästä aikoinaan jo tonne THJ-018 -ketjuun, mutta laitetaan nyt tänneki oikeaan paikkaan... en saanu mitään irti. Annoksista en osaa sanoa kun poltin dippaamalla savuketta pussissa (tämä tapa on toiminut muiden synteettisten kannabinoidien kohdalla), jotain lievää fyysistä tunnetta ehkä aiheutti, mutta ei oikein mitään kunnollista. Koetin suurentaa annosta kostuttamalla savuketta kielellä mutta en saanut toimivaa annosta aikaiseksi niin annoin homman olla. Tämä joskus joulun aikoihin. Liekö ollut sitten huonoa erää tai jolalin tapaa muuten viallista se aine, en tiedä, samasta paikasta kyllä aiemmin saanut ihan toimivaa tavaraa.

edit. aika mielenkiintoista tuo yhteys AM-2201:een koska se on ollut yksi suosikkeja näistä synteettisistä kannabinoideista ja tämä sitten ei toiminutkaan. Toleranssiakaan ei ollut, vaan päin vastoin yli 10kk tauko kaikenlaisista aineista takana.